apply.png
Stillinger ledig

Ønsker du å jobbe på Bakketun folkehøgskole?

arrow.png

Stillinger ledig!

Skolen vil ha behov for lærer vikariat ca. 80 % i tidsrommet 01.08.22 – 31.05.23. Skolen vurderer videre å lyse ut stilling innen markedsføring/PR-arbeid.

Er det andre områder skolen arbeider innenfor som virker interessant, send oss gjerne en åpen søknad. Mail: adm@bakketun.fhs.no

 

Kunsthåndverk

(vikariat ca. 80 % i tidsrommet 01.10.22 – 31.05.23)

Hovedfokus på keramikk, sølv og tekstil, dreie, støpe, bygge, modellere, lodde, forme, sy og dekorere. Dette er ei praktisk arbeidende linje, hvor en gjerne skaper noe unikt, som er annerledes og skiller seg ut fra det masseproduserte.

Som lærer vil ha et ansvar for å følge elevene gjennom hele prosessen fra idè til ferdig arbeid, og du vil ha et hovedansvar for at elevene opplever en god og faglig fundamentert utvikling.

Det har de siste årene vært lagt opp til mye samarbeid med de andre linjene på seksjonen Scene/Produksjon (Teater, Musikk og Lyd), gjennom for eksempel mindre prosjekt og forestillinger, planlegging og gjennomføring av en ukes turne med egen forestilling, planlegging og gjennomføring av 10-12 dagers studietur. Siste år gikk denne turen til New York.

Generelt for stillingen:

For stillingen vil det være aktuelt med kontaktlæreransvar og evt. undervisning i skolens øvrige fag ut fra den enkeltes kompetanse. Ansvar for linjenes studieturer.

Det inngår sosialpedagogisk arbeid i stillingen. De tilsatte må ha et kristent livssyn og kunne arbeide i samsvar med skolens pedagogiske og kristne målsetting. Lønns- og arbeidsvilkår iht. gjeldene tariffavtale. Medlemskap i Statens pensjonskasse.

For utfyllende beskrivelse se skolens/linjens hjemmeside: www.bakketun.fhs.no. og  https://bakketun.fhs.no/linjer/kunstlinje/

Ved spørsmål, ta kontakt med skolen, tlf. 74049100 eller rektor@bakketun.fhs.no. Søknad med nødvendige kopier av attester sendes som post eller e-mail innen 22.08.22 til:

Styret for Bakketun folkehøgskole v/rektor

Volhaugveien 40

7654 Verdal

Tlf. 74049100

E-mail: adm@bakketun.fhs.no