apply.png
Musikk; Artist

SCENELYSET OMGIR DEG, OG DE FØREST TONENE FYLLER LOKALET...

arrow.png

Musikk; Artist

Du får spille i flere band, skrive og spille inn egne låter i studioet vårt, reise ut på turné og sette opp mange konserter. Vi jobber med vokal- og instrumentteknikk og hvordan du bør promotere og publisere musikken din. Og rosinen i pølsa, du blir med på studietur til legendariske New York og Boston, for å bl.a. dra på konserter og musikaler, delta på låtskrivingskurs og selvfølgelig oppleve Manhattan fra en skyskraper.

FAGOMRÅDER

  • Musiker: eget instrument/vokal, band
  • Låtskriving: fra idé til ferdig produkt
  • Scene Live: Planlegge og gjennomføre turné
  • Studio: Hjemmestudio, studiobesøk og innspilling
  • Bransje: Artistutvikling, publisering og promotering

Hvor vil du?

Studieturen går til New York og Boston (ca. 10 dager).

Vi gir deg mulighet for utvikling på eget instrument, jobber med vokalteknikk og samspill, og ønsker å fokusere på ditt særpreg og uttrykk som musiker.

Noen drømmer om å leve av musikken, andre vil ha det som hobby. I begge tilfeller er målet vårt at du skal få utvikle dine talenter og ferdigheter i et trygt, utfordrende og skapende miljø.

Innimellom jobber vi med linjene Lydteknikk og musikkproduksjon og Teaterproduksjon. Det betyr at du får stå på scenen med full pakke, lyd, lys, skuespillere og band. Du får muligheten til å utvikle deg på hovedinstrumentet ditt og bli flinkere til å spille sammen med andre. Hele tiden blir du utfordret og får konkrete tilbakemeldinger på hvordan du kan bli bedre. Vi jobber grundig med å bli kvitt så mye nervøsitet og sceneskrekk som mulig, slik at du føler deg fri på scenen.