apply.png
Film og reiseliv, Peru og Bolivia

I LYDENE FRA JUNGELEN OG VANNET SOM STYRKER LANGS BÅTEN
SITTER DU HELT STILLE. DU HAR KLART Å FANGE KROKODILLEN PÅ FILM!

arrow.png

Kombiner film og reiseliv

Har du lyst til å lære deg å lage film? Og i tillegg oppleve Peru og Bolivia? På denne linja kombinerer vi film og reiseliv. Vi skal gjennom året lære å lage flere ulike typer filmer, fra dokumentarfilm, musikkvideo
og kortfilm til stop-motion film og sportsfilm. Du vil få mulighet til å jobbe med det du liker best, enten du vil lage film ute eller inne, utvikle deg til mot å bli en flink filmfotograf eller en god regissør.

FAGOMRÅDER

  • Filmproduksjon
  • Manus og dramaturgi
  • Lyd, lys og kamerateknikk
  • Musikkvideo
  • Reklamefilm
  • Reiserepotasje
  • Sør-Amerika

Hva er det som gjør Sør-Amerika så spennende? Peru og Bolivia er land fulle av kontraster, og i løpet av den ca. 5 uker lange studieturen vil du få oppleve alt fra sandstrender i Peru, aktiviteter og møte med lokalbefolkningen i Amazonas, verdensarven Machu Picchu, verdens største saltørken og millionbyen La Paz i Bolivia.

På denne linja jobber vi mest mulig praktisk. Fagområdene vil gå over i hverandre og vi vil jobbe prosjektbasert. Du vil få spennende møter med noen som jobber i filmbransjen og få mulighet til å vise og få tilbakemeldinger på hva vi lager.

Hvor vil du?

På vår reise i Peru og Bolivia vil du kunne finne mange fantastiske øyeblikk og historier. Millionbyen Lima og Inkarikets spennende historie. Mulighet for et spennende møte med land, folk og kultur. Dette gir en god kombinasjon mellom film og reiseliv. I etterkant setter du sammen din egen reisereportasje. Læreren har bodd flere år i Peru og har derfor gode kontakter og kjennskap til landet.

Filming, Capture; Peru, linje på Bakketun Folkehøgskole