apply.png
Esthetics

Når noen spør deg hvor du har kjøpt jakka di og du svarer at du har sydden selv!
#denfølelsen #nyjakke #lærtåsy #dritstolt

arrow.png

#Denfølelsen…Når noen spør deg hvor du har kjøpt ringen din, og du svarer at du har lagd den selv! #ring #oneofakind #doityourself #hvorvildu @bakketun.esthetics

Dette er linja for deg som liker å jobbe med hendene, og vil bli inspirert til videre arbeid. Du vil dyrke din skaperglede, bli kjent med nye materialer og teknikker, utvikle ditt blikk for muligheter og din kreativitet. Et skoleår hvor du lærer gjennom å skape. Undervisning resulterer i ferdige produkter du kan være stolt av, og ikke minst kunnskap du kan ha mye glede av senere.

Det estetiske har blitt så mye mer enn det tradisjonelle, og du vil lære teknikkerinnenfor ny design og redesign. Selvlaget er den nye luksusen, og det eksklusive! I dag vil vi ha det ingen andre har, det som ikke fins i kjedebutikkene, det som er One of a kind. Ekstra imponerende er det om du har laget det selv! På Esthetics vil duimponere mange, inkludert deg selv! Do it Yourself er et eget fag på timeplanen, i tillegg til de større prosjektene innen hvert fagområde. Verkstedene står her til din disposisjon!

Praksisuke hos kunstner, i bedrift.

esthetics2
FAGOMRÅDER

 • Sølv- og smykkearbeid
 • Ny design og Redesign
 • Søm
 • Betong
 • Keramikk
 • Foto
 • Street art og Land art
 • Strikking og hekling
 • Tegning og maling
 • Workshops i inn- og utland
 • Egne utstillinger

Her lærte jeg nye ting uten tanke på karakterer. Jeg hadde det topp på linja. Ble utfordret på nye materialer og teknikker og hadde tilgang til rom og utstyr 24/7. Vi samarbeidet godt, lærte av en dyktig lærer og hverandre. Studieturen var super!

Mia Nilsen, Esthetics

Marokko

En fantastisk fargerik kultur møter oss i byen Marrakech, sørvest i Marokko. Skulle du ønske du kunne ta del i Aladdins eventyr, kommer du ikke nærmere enn dette; På det store markedet Djemaa El Fna møter vi et myldrende liv av slangetemmere, jøglere, apekatter, musikere – ja dette er som å gå i Aladdins fotspor. Vi bor i den gamle Medinaen, her kan vi vandre på timevis i en labyrint av gater, fylt med fantastisk håndverk av alle slag. Keramikk, fargerik mosaikk, skinn og lær, smykker og tekstiler, en sann opplevelse for alle sansene. Vi deltar på workshop, besøker håndtverkere og lar oss inspirere. Vi reiser på tur opp i Atlasfjellene, rir på kamel og besøker urfolket i Nord- Afrika kalt berbere! På matkurs lager vi måltid sammen fra det Marokkanske kjøkken.

New York

Her har vi deltatt på ulike workshops innen smykkekunst, blomsterbinding, tegning, street art….Vi møter og lar oss inspirere av mennesker som vil dele sin personlige historie. Utøvende kunstnere i egne verksted, som virkelig er engasjerte i og brenner for sine fagfelt. Det kan også være en brannmann som forteller hvordan 9/11 satte spor i og forandret både hans eget, og våre liv. Vi besøker skoler som er i verdenstoppen innen fashion, kunst- og design, i tillegg til museer med alt fra malerier til dinosaurskjellett og sjokoladekunst. Broadwayforestilling er en selvfølge!

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.