apply.png
Capture; Peru

I LYDENE FRA JUNGELEN OG VANNET SOM STYRKER LANGS BÅTEN
SITTER DU HELT STILLE. DU HAR KLART Å FANGE KROKODILLEN PÅ FILM!

arrow.png

Capture; Peru

Har du lyst til å lære deg å lage film? Og i tillegg oppleve Peru og Bolivia? På denne linja kombinerer vi film og reiseliv. Vi skal gjennom året lære å lage flere ulike typer filmer, fra dokumentarfilm
og kortfilm til stop-motion film og sportsfilm. Du vil få mulighet til å jobbe med det du liker best, enten du vil lage film ute eller inne, utvikle deg til en flink filmfotograf eller en god regissør.

 

capture_
FAGOMRÅDER

  • Filmproduksjon
  • Manus og dramaturgi
  • Lyd, lys og kamerateknikk
  • Reiserepotasje
  • Sør-Amerika

Hva er det som gjør Sør-Amerika så spennende? Peru og Bolivia er land fulle av kontraster, og i løpet av den ca. 5 uker lange studieturen vil vi oppleve alt fra sandstrender i Peru, pirayafiske og møte med lokalbefolkningen i Amazonas, verdensarven Machu Picchu, verdens største saltørken og millionbyen La Paz i Bolivia.

På denne linja jobber vi mest mulig praktisk. Fagområdene vil gå over i hverandre og vi vil jobbe prosjektbasert. Vi skal også delta på en filmfestival og ha spennende møter med mennesker som jobber i filmbransjen.

Hvor vil du?

På vår reise i Peru og Bolivia vil vi finne mange fantastiske øyeblikk og historier. Millionbyen Lima og Inkarikets spennende historie. Mulighet for et spennende møte med land, folk og kultur. Dette gir en god kombinasjon mellom film og reiseliv. I etterkant setter vi sammen vår egen reisereportasje.

Filming, Capture; Peru, linje på Bakketun Folkehøgskole