apply.png
Kunsthåndverk, halvårskurs

Velg et halvt år på kunsthåndverk

arrow.png

Elsker du å jobbe med hendene? Drømmer du om praktisk undervisning som resulterer i ferdige produkter? Vil du lære et håndverk fra grunnen? Hele prosessen fra leire til ferdig service eller skulptur, eller fra metallemne til ferdig smykke?

Tradisjonelt håndverk er kommet tilbake, det er eksklusivt å skape selv! Vi tenker håndverk er viktig for fremtiden, å kunne håndverksteknikker ruster en for selvberging og er bærekraftig.

Kunsthåndverk handler om å skape det unike, det som er annerledes og skiller seg ut fra det masseproduserte. Som kunsthåndverker er du ansvarlig for hele prosessen fra idé til ferdig arbeid. Med kunnskap, ferdigheter og erfaring innen håndverket, vil du kunne sette ditt eget kunstneriske preg på det.

For å lage noe unikt må du tenke nytt og se muligheter- det er dette kreativitet handler om. Gjennom våren vil du lære teknikker innen keramikk og sølv, og utforske din kreativitet på jakt etter ditt eget uttrykk. Grunnleggende oppgaver vil ruste deg til å kunne arbeide videre på egen hånd. Når du har fått innføring i et materiale, kan du bruke tilhørende verksted så mye du ønsker.

samarbeid med skolens andre kreative linjer, skal vi også bidra til en turnéforestilling. En unik mulighet til å kunne presentere eget arbeid på en scene, enten det er på skjerm, plassert i scenerommet eller brukes av noen på scenen.

Grip muligheten til å jobbe med håndverk som ikke så enkelt lar seg gjøre hjemme i stua, en vår med inspirerende påfyll, kreativitet og skaperglede!