apply.png
Årets stipendiater

Stipendiatene (som regel 2 års elever) har lederansvar og ekstra oppgaver på timeplanen for å skape et best mulig år for årets elever.

arrow.png

Heisann! Jeg heter Karoline Stoveland og er fra sørlandsperla Mandal. Forrige skoleår gikk jeg på linjen global forståelse og trivdes så godt der at jeg skal fortsette som stipp på samme linje i år. Jeg liker å være aktiv og at det skjer ting. Jeg er engasjert i mye forskjellig og er også glad i å lære nye ting, og å bli kjent med nye folk.

Året på Bakketun har gitt meg veldig mye, og jeg nå er jeg gira på å skape et like bra år sammen med dere. Jeg gleder meg til å bli kjent med dere og til å starte på et nytt og spennende skoleår! Jeg finnes på facebook hvis det er noe dere lurer på:)

Det beste med å gå på Bakketun er folka man har rundt seg, samtalene man har og alt det man finner på sammen. Det er et trygt og godt sted å være. Det er så mange muligheter for hva man kan gjøre, også etter skoletid. Om man vil se en film, gå en tur eller spille spill, er det alltid noen som vil bli med, og det har jeg satt stor pris på gjennom skoleåret.

Mange av høydepunktene gjennom året har vært ulike gruppeoppgaver vi har jobbet med. Vi har blitt satt sammen i grupper og fått prosjekter og oppgaver som skal løses. Det har mange ganger vært utfordrende, men det har kommet så mye bra og gøy av det! Vi har fått muligheten til å bli kjent med folk på en helt annerledes måte og til å være kreative. Det har ført til mye latter og god stemning!

Jeg skal være stipp på linja global forståelse. Jeg gleder meg masse til å lære nye ting og bli kjent med de nye elevene!

Les mer om Global forståelse her: https://bakketun.fhs.no/linjer/global-forstaelse/

Heisann og hoppsann!

Jeg heter Astrid Marie Hellemo og jeg kommer fra Kristiansand. I fjor var jeg elev på Challenge Explore og det var et utrolig spennende og lærerikt år. Dette året skal jeg være stipp på Film og reiseliv og det gleder jeg meg masse til. Det første året mitt på Bakketun var utrolig bra og jeg ønsker at dere skal få en like fin opplevelse som jeg.

Jeg er glad i å ta bilder, gå tur – og kongefamilien. Jeg er også veldig glad i å spille ligretto. Jeg tar gjerne imot en utfordring.

Jeg gleder meg masse til å være stipendiat for dere og ønsker at vi skal få et kjempebra år sammen.

På Bakketun møter du mange nye mennesker og skaper gode bånd for resten av livet. Lærerne er veldig koselige og hjelper deg dersom det trengs. Skolen er også utrolig fin og har mye spennende historie.

Mitt høydepunkt dette året var elevkveldene og stippekveldene. Det var et spennende møtepunkt der vi lærte å by på oss selv og det skapte god stemning.

Les mer om Film og reiseliv her: https://bakketun.fhs.no/linjer/film-og-reiseliv/

Hei! Navnet er Paul Arild Bjørnæs og i fjor var jeg elev ved Sport Ekstreme Australia. Jeg liker å være aktiv med venner, men sier ikke nei takk til samtaler som sender kvelden susende avsted. I år vil jeg være stipendiat for de som skal gå på Scenefaglinjene: Musikk; Artist, Teater; Skuespiller og Lyd og musikkproduksjon. Med hovedvekt på Teaterlinja. Jeg gleder meg til det som kommer til å bli nok et flott år på Bakketun. Året har generelt betydd mye for meg, og det har gjort meg tryggere på hvem og hvordan jeg vil være. Jeg garanterer at skoleåret 2020/2021 kommer til å være fylt med nye venner og erfaringer.

Det blir også akkompagnert av mye moro. Skulle du ha noen spørsmål så gjerne spør, enten om det er lærerne eller meg direkte. Vi gleder oss til å møte dere alle i August.

Les mer om Scenefag-linjene her:

Teater; Skuespiller: https://bakketun.fhs.no/linjer/teaterlinje/

Musikk; Artist: https://bakketun.fhs.no/linjer/musikklinje/

Lyd og musikkproduksjon: https://bakketun.fhs.no/linjer/lyd/

Hei! Jeg heter John Olav Krutvik og kommer fra Trondheim. I fjor var jeg elev på linja Musikk;Artist, og skal nå være stipendiat på scenefag linjene med størst fokus på musikk og lyd men kommer selvfølgelig til å bli godt kjent med og tilbringe mye tid med dere på de andre linjene også, noe jeg gleder meg veldig til. Ingen vet hva et år på folkehøgskole vil bringe, men uforglemmelig vil det uansett bli. Fra alt som foregår inne på bygget, på linjene og diverse eventer på fritiden, til sene kvelder i en sofa med en samtale som går høyt og lavt. Dere kommer til å sitte igjen med mange minner og venner for livet etter et år her på Bakketun. Kan knapt vente med å få treffe dere alle i august! Er det noe dere lurer på, så er det bare å ta kontakt på Facebook!

Det er mye som er utrolig bra med Bakketun, men det aller beste er de fantastiske lærerne. De ser deg for den du er og tar seg alltid tid til en samtale med deg. Uavhengig om det er noe du har på hjertet og må få pratet om, eller om det bare er for en uformell prat over en kaffekopp.

Mitt høydepunkt fra året som elev var turnéen til scenefagene. Det å jobbe hardt i ukesvis, flere timer per dag, sammen med andre med samme lidenskap, og så få reist rundt til andre skoler for å vise fram resultatet, har gitt mange store minner både i arbeidet i forkant av og under turnéen.

Les mer om Scenefag-linjene her:

Musikk; Artist: https://bakketun.fhs.no/linjer/musikklinje/

Lyd og musikkproduksjon: https://bakketun.fhs.no/linjer/lyd/

Teater; Skuespiller: https://bakketun.fhs.no/linjer/teaterlinje/

 

Hei hei, jeg heter Sigrid Vehus Skjerve, har gått ett år på folkehøyskole og skal dette året være stipendiat (stipp) på linja Challenge Explore.

Noe av det beste med å gå på Bakketun er at det er kort vei til alt. Her har vi god tog- og bussforbindelse, vakker og utfordrende natur, et flott kulturliv, alt du trenger av butikker, flinke lærere, masse å gjøre på fritiden og et fantastisk godt sosialt felleskap.

Mitt høydepunkt da jeg gikk på folkehøyskole var det sosiale miljøet og internatlivet. På grunn av at man bor så tett og er så mye sammen blir man ekstra godt kjent med hverandre, og knytter vennskap som varer livet ut. Med andre ord er et år på Bakketun ett år som gjør deg rikere på erfaringer og utvikler deg som menneske. Gleder meg til at du også tar del i bakketunfelleskapet!

Les mer om Challenge Explore: https://bakketun.fhs.no/linjer/challenge-explore/

Hei alle sammen! Jeg heter Marie Thorkildsen, er 20 år gammel og kommer fra en liten plass på Sørlandet som heter Birkeland. Jeg liker å spille fotball, stå på snowboard/slalåm og generelt være i fysisk aktivitet. Jeg synes det er ekstra gøy å prøve ut nye ting som jeg ikke har gjort før! I fjor var jeg elev på «Challenge Explore«, der fikk jeg mange unike opplevelser og jeg fikk utfordret meg både fysisk og psykisk. Det er denne linja jeg skal være stipendiat på i år, og det gleder jeg meg masse til! Jeg er selv utrolig takknemlig for at jeg valgte å gå på Bakketun, det ga meg muligheten til å lære masse både faglig, sosialt og personlig. I tillegg sitter jeg igjen med mange nye vennskap og minner jeg aldri vil glemme. Dere har med andre ord masse å se fram til! Jeg er sikker på at vi kommer til å få et fantastisk fint år sammen, og jeg gleder meg masse til å møte dere alle sammen i august! Hvis det er noe du lurer på er det bare å ta kontakt med meg på Facebook 🙂

Det beste med å gå på Bakketun er alle de fine menneskene man blir kjent med – både elever og ansatte. Samholdet på skolen er noe helt unikt der alle blir som en stor familie, dette gir muligheten til å skape nye vennskap og uforglemmelige minner!

Jeg synes det er vanskelig å skulle peke ut et høydepunkt fra året fordi jeg hadde så utrolig mange av dem, men jeg husker spesielt godt juletiden på Bakketun. Da var det skikkelig julestemning på bygget og vi hadde masse forskjellige koselige juleaktiviteter!

Les mer om Challenge Explore: https://bakketun.fhs.no/linjer/challenge-explore/

Yo! Jeg heter Thea Sandholm. Jeg blir 20 år og kommer fra Bærum. Jeg digger alt som har med brett og ball å gjøre, så vel som litt roligere ting som håndverk, lesing og filmredigering. I fjor gikk jeg på Sport Ekstrem Australia og jeg trivdes utrolig godt, men i år skal jeg være stipendiat på linjen, Surf, brett og klima. Året mitt på Bakketun var fylt av minner, erfaringer og nye vennskap, og jeg føler jeg har vokst utrolig mye som person. Jeg håper at året deres blir like betydningsfullt, og jeg gleder meg masse til å bli kjent med dere alle! Hvis du er nysgjerrig på et eller annet, eller har noen spørsmål, så er det bare å sende en melding på Facebook:)

Det beste med å gå på Bakketun er å være omgitt av venner/medelever og engasjerte lærere hele tiden. Å dele nye opplevelser og hverdagen med så mange flotte mennesker, er både spennende, morsomt, trist, frustrerende, kult, artig og mye mer… Man har alltid noen å være med, enten det er i store eller små grupperinger. I forhold til det faglige, er det motiverende å ha lærere som er interessert og engasjert i det vi holder på med. Man merker godt at de bryr seg om oss og legger ned den innsatsen som trengs, for at året blir knall for absolutt alle.

Det er vanskelig å peke ut bare ett høydepunkt fra året, for det er både “små og store” ting som til slutt ble høydepunkter. Men hvis jeg skal nevne én liten ting jeg husker veldig godt, så er det et øyeblikk fra en stippekveld på høsten. Man skulle kaste et nøste rundt i rommet og den som fanget nøste skulle nevne én person man satt pris på. Uforventet, ble jeg nevnt av én av de kuleste og morsomste personene som jeg ble kjent med det året. Hun fortalte at de små tingene vi hadde gjort sammen, hadde hjulpet henne på sett og vis. Det at akkurat hun nevnte meg, kommer jeg til å huske i lang tid fremover.

Les mer om Surf, brett og klima her: https://bakketun.fhs.no/linjer/surf/

Heisann! Jeg heter Arne Olav Lillesæter, og er en bygda gutt fra Otta i Gudbrandsdalen.

Jeg koser meg ekstra når jeg er ute i naturen, gjerne fremfor et varmt bål, med de gode samtalene som kommer. Samtidig har jeg det ikke artigere enn når jeg er utenfor komfortsonen, på scenen, eller hengende i en klatrevegg. I fjor hadde jeg et knakende bra år på linjen SEA, og i år skal jeg jeg være stipendiat på den samme linjen. Jeg gleder meg til vi møtes i August, for et herlig år som vi ikke kommer til å glemme! Har du noen spørsmål så send meg gjerne en melding på Facebook.

Det beste med å gå på Bakketun er at ingen dager er like, og at det alltid er noe som skjer.

Mitt høydepunkt fra fjoråret må være overlevelsesturen. Hele klassen sto på, pushet egne grenser, og vi ble en veldig sammenspleisa gjeng etterpå.

Jeg skal være stipendiat på Sport Extreme Australia eller SEA som vi sier på Bakketun.

Les mer om linjen her: https://bakketun.fhs.no/linjer/sport-extreme-australia/

Hei! Jeg heter Daniel Roytvand, og kommer fra Oslo. Sport og trening har vært en stor del av livet mitt, og jeg elsker å utfordre meg selv med nye aktiviteter og opplevelser. I fjor gikk jeg Sport Extreme Australia(SEA), og i år er jeg så heldig som får muligheten til å være stipendiat for dere! I linjetimene er det SEA-elevene jeg kommer til å tilbringe mest tid med, men utover det, gleder jeg meg til å knytte nye vennskap, og skape nye minner og opplevelser som sent vil glemmes. Året mitt som elev på Bakketun har vært mitt livs beste, og årets stipendiat-team har et ønske om å skape et minst like uforglemmelig år for dere! Gleder meg til å se dere alle til høsten, og hvis dere måtte lure på noe som f.eks. internatlivet, skolen generelt, eller pakkelisten, så er det bare å ta kontakt på Facebook.

Det beste med å gå på skolen er helt klart menneskene! Det er så utrolig mange flotte og ulike personligheter på skolen som gjør at du oppdager nye sider og interesser ved deg selv som du aldri trodde du hadde.

Elevkvelden vår er kanskje noe av det jeg husker aller best fra året. At ekstremsportklassen klarte å samarbeide om å lage en live Grease-musikal som ble fremført for resten av skolen, er noe jeg aldri kunne sett for meg at jeg skulle få så mye glede ut av.

Les mer om linjen her: https://bakketun.fhs.no/linjer/sport-extreme-australia/