apply.png
Årets stipendiater 2021/2022

Stipendiatene (som regel 2 års elever) har lederansvar og ekstra oppgaver på timeplanen for å skape et best mulig år for årets elever.

arrow.png

Hei! Jeg heter Maria Skaarud!

Jeg elsker alt av aktivitet og ekstremsport, og jeg også veldig glad i å utfordre meg selv og prøve nye ting. Jeg kommer fra Hagan. I løpet av mitt folkehøgskoleår har jeg spesielt fått interesse for snowboard og topptur! I fjor gikk jeg på linjen SEA, og i år skal jeg være stipendiat, og kommer til å tilbringe tid i linjetimene med SEA/Surf.

Før jeg begynte på folkehøgskole, hadde jeg ingen formeninger om hvordan dette året kom til å bli. I dag sitter jeg allikevel igjen med det beste året av mitt liv hittil. Hvem drømmer vel ikke om et supersosialt år fylt av masse opplevelser og aktivitet?

Jeg gleder meg SÅÅÅÅ mye til å møte dere alle i august! Og om dere lurer på noe, så er jeg tilgjengelig på sosiale medier:)

Les gjerne mer om linjene SEA og Surf her:

https://www.folkehogskole.no/skole/bakketun/sport-extreme-australia

https://www.folkehogskole.no/skole/bakketun/surf-og-brett

 

 

Heisann sveisann!

Jeg er altså Synne Kristine Lauritzen og kommer fra Halden <3

I fjor gikk jeg linja SEA, og skal også være stipp der i år. (Men vil selvfølgelig bli best mulig kjent med hele gjengen, ikke bare elevene på SEA ).

Jeg er ei jente proppfull av energi og elsker å finne på ting enten det er snøballkrig eller lasertag, men setter også stor pris på gode samtaler over litt iskrem eller fargelegging! Kommer til å gjøre alt for at dere skal få et like minnerikt år som jeg hadde i fjor. Gledes masse til å bli kjent med dere alle sammen!

Ikke vær redd for å ta kontakt, setter bare pris på alle samtaler og spørsmål som evt. vil tikke inn!

Klem fra meg <3

Les gjerne mer om linja SEA her:

https://www.folkehogskole.no/skole/bakketun/sport-extreme-australia

Heisann!

Jeg heter Synne-Elise Nybakken og er fra Mysen. I fjor var jeg elev på SEA og jeg hadde et så bra år der. Jeg kommer til å være stipendiat på samme linje i år, så jeg håper å skape et knakende år for dere også.

Selv om jeg er stipendiat på SEA er jeg der for alle andre elever på skolen. Jeg vil alltid gjøre mitt beste for at alle skal ha det bra og trives her på Bakketun. Skoleåret 20/21 gjorde så mye for meg og jeg vil delta så alle kan sitte igjen med gode minner.

Jeg elsker å være i aktivitet, klatre, løpe, være kreativ og sette meg ned og ha en god samtale. Så jeg gleder meg til å bli kjent med dere, og jeg håper dere er klare for å gjøre skoleåret 21/22 knallbra!

Bare å sende en melding på Facebook eller på Instagram. Jeg lover det finnes faktisk ikke dumme spørsmål før man skal begynne på et nytt kapittel;)

Les gjerne mer om linja SEA her:

https://www.folkehogskole.no/skole/bakketun/sport-extreme-australia

 

Hei, alle sammen!

Mitt navn er Wenche Bugten Aune og jeg kommer fra fantastiske Fosen i Trøndelag. Jeg elsker å være ute i naturen, gå turer og oppleve nye ting.

I fjor gikk jeg på linja Challenge Explore. Jeg er med på undervisninga der i år også, men jeg skal selvfølgelig være med alle dere andre elevene på skolen også.

Det å være på folkehøyskole er noe av det beste jeg har opplevd. Og jeg kan nesten ikke vente til vi møtes og skal dele dette skoleåret sammen!

Er det noe du lurer på vil jeg veldig gjerne hjelpe deg, så bare send en, to eller tre meldinger. Du finner meg nok på Facebook 😉

Les gjerne mer om linja Challenge Explore her:

https://www.folkehogskole.no/skole/bakketun/challenge-explore

 

Oy! Navnet er Kristoffer Lillevik, kommer fra Nesna og i fjor var jeg elev på Musikk. I år skal jeg være stipendiat på samme linje, sammen med de andre linjene som arbeider med Scene- og produksjonsfag.

Jeg elsker musikk og liker generelt å være aktiv med venner. Året mitt på Bakketun var enormt for meg som person. Jeg har vokst, utviklet selvtilliten og blitt bedre kjent med meg selv.

Jeg kan garantere at skoleåret deres kommer til å bli et fantastisk år med nye venner, erfaringer og opplevelser! Og selv om jeg er stipp på musikk/lyd, er jeg fortsatt stipp for alle dere andre elever også, så ikke vær sjenerte om det skulle være noe du lurer på.

Spør gjerne meg eller lærerstaben. Gleder meg masse til vi sees i august!

Les gjerne mer om linjene Musikk, Lyd, Teater og Kunsthåndverk her:

https://www.folkehogskole.no/skole/bakketun/musikk-artist-12

https://www.folkehogskole.no/skole/bakketun/lyd-og-musikkproduksjon

https://www.folkehogskole.no/skole/bakketun/teater-skuespiller

https://www.folkehogskole.no/skole/bakketun/kunsthandverk

 

 

 

 

 

Hei alle sammen!

Jeg heter Marita Vehus å kommer fra en liten plass på Sørlandet som heter Åmli. Jeg gikk på Challenge Explore i fjor, men blir stipp på Teater – linja i år, sammen med de andre linjene som arbeider med Scene- og produksjonsfag.

Teater har alltid vært en stor del av meg, så jeg gleder meg veldig til å få holde på mer med dette i år. Og så håper jeg å bli kjent med dere alle så klart. Jeg er en aktiv, livlig og sosial jente som har enormt mye energi. Jeg er med på det meste, alt fra en treningsøkt til å spille en heftig runde med Ludo eller gode samtaler.

Er det noe jeg satt pris på fra fjoråret så var det alle de gode samtalene. Håper dere er like gira som meg for året, dette blir bra!

Ta gjerne kontakt!

Les gjerne mer om linjene Musikk, Lyd, Teater og Kunsthåndverk her:

https://www.folkehogskole.no/skole/bakketun/musikk-artist-12

https://www.folkehogskole.no/skole/bakketun/lyd-og-musikkproduksjon

https://www.folkehogskole.no/skole/bakketun/teater-skuespiller

https://www.folkehogskole.no/skole/bakketun/kunsthandverk