apply.png
Praksis på Fretex i Levanger
I løpet av skuleåret har vi praksis hjå ulike organisasjonar, og ein av desse var Fretex i Levanger. Her fortel Maja litt om dette.

Hvor vil du?

arrow.png

 

Jeg og Elise har vært så heldige å få jobbe som frivillige på Fretex i Levanger , hvor vi har hjulpet til med litt forskjellig. Fretex er en organisasjon som bidrar til at folk skal kunne beholde arbeid, de fokuserer på miljø og gjenvinning, og er en kjede som er drevet av organisasjonen Frelsesarmeen.  På butikken i levanger har vi hjulpet til med å sortere klær som folk har levert inn, snakket med kunder og ordnet i butikken. Fretex er en kjede hvor mye av pengene de tjener går til bistand, og butikken i levanger gir 75% av inntekten til Frelsesarmeen, som bruker pengene til å gi ut mat og klær til de som virkelig trenger det.  Det har vært veldig spennende å få være med å jobbe sammen med andre frivillige, som kun jobber der for å hjelpe andre. Det har også vært interessant å se hvordan Fretex og Frelsesarmeen samarbeider, og hvordan organisasjonen fungerer og jobber.