apply.png
WINTER KITE WONDERLAND
Kiting, Snølek og enda mer moro

Hvor vil du?

arrow.png

Kiting er ikke alltid lett å planlegge, fordi vær og særlig vinden må være tilstede for at aktiviteten skal la seg gjennomføre. Vinden som er essensiell for å få kiten opp – er dermed avjørende for om det blir «vinn eller forsvinn».

Værmeldingen gav oss prognoser på 3-5 m/s SV/V dagene i forkant, og vi lærerne var en smule skeptisk. Til tross for dette, gikk vi for plan A som var Hårskallen. Hårskallen er som regel alltid mer vindsikkert, og det viste seg at det stemte også denne torsdagen.

I et vinterkledd landskap og vind opp mot 8-10 m/s fikk elevene en super start på sin første opplevelse med kiting.  Store smil, kjetting på bilen, snøballkrig, god vind, kaffi mange kiter i lufta er stikkord for en vinnerdag!