apply.png
Overlevelsestur – uten forvarsel

Når du tror du ikke klarer mer, så klarer du litt til...

arrow.png

Overlevelsestur,- hva skal vi gjøre? Hvor tungt blir det? Klarer jeg det?
Elevene har pratet om overlevelsestur lenge før den var planlagt, og det var mye spekulasjoner rundt denne turen. Vi lærerne bestemte oss for EN ting, turen skulle komme uten at elevene var forbredt på det.
Ukesplanen for SEA ble utsendt på søndagen, og elevene fikk vite at de skulle inn i en uke med klatring og klatretur. Lite viste de at linjedagene ikke ble noe av. Onsdagskveld fikk elevene beskjed om å møte opp i samlingssalen 22.30. Beskjeden de fikk var: «Dere har 30 min på å pakke sekken, pakkeliste er lagt ut – NÅ folkens, starter overlevelsesturen». Noen var litt apatiske, mens andre jublet (?), og spørsmål ble slengt ut mot oss lærere.

 

Turen vil ikke bli beskrevet i detaljer videre, men for å få et innblikk i hva elevene gikk igjennom skal dere lesere få noen stikkord og bilder.

  • Lite søvn
  • Lite mat
  • Rebus
  • Bårebæring
  • Kanobæring
  • Fjelltur
  • Svømmetur i fjellvann
  • Stippekonkurranse
  • Tålmodighet og konsentrasjonsoppgaver.

sam_1413-1

"INGEN KOMMENTAR"

(Lærerne sitt svar når elevene spørte om alt fra A til Å)