apply.png
Norge på budsjett – Gruppe 6

Via Lofoten, kom gruppen seg til Tromsø

arrow.png

Gruppe 6: Victoria, Grant, Ingrid, Kristin

Vi kom gratis på toget fra Verdal til Trondheim etter å ha fått nei fra bussjåføren, imponerte NSB betraktelig! Der sov vi en natt før vi dro til bilutleieselskapet hvor vi skulle hente en returbil som vi var så heldige å få tak i. Vi satte oss deretter i bilen og vendte nesen mot Tromsø. Vi kjørte mange timer i strekk, og kom oss omsider frem til Bodø i løpet av tirsdagen. I Bodø sov vi i én natt, før vi fortsatte mot Tromsø. Vi ombestemte oss raskt på fergekaia på Bognes og valgte heller å ta turen via Lofoten. Etter mye fin natur og utsikt kom vi frem til Tromsø, satte fra oss leiebilen på en bensinstasjon og ble hentet av rektoren på 69 grader nord folkehøgskole. På folkehøyskolen tok de oss veldig godt imot, i fikk mat og seng for natten og var veldig fornøyde. Dagen etter fikk vi hilse på de utrolig søte hundene og fikk med oss mat til ferden hjemover. Dagen etter tok vi bussen til Bardufoss, der sov vi hos onkel Alf i ett koselig anneks. Etter en litt mørk stund i Bardufoss hvor vi ikke trodde i skulle komme oss noe sted, ble vi vekket av en liten valp og kaffe og dagen så plutselig mye lysere ut. Vi måtte betale litt for å sitte på bussen til Narvik hvor vi fikk en gratis leiebil som vi kjørte til Mosjøen og fikk tak i billige billetter til nattoget til Trondheim. En veldig bra uke, med mye spennende opplevelser!