apply.png
Grottevandring i Tromsdalen
En gjørmete og spennende opplevelse

Klassen ble utfordret på å krype gjennom trange og gjørmete grotter

arrow.png

 

 

Torsdagen startet som vanlig med frokost og morgensamling, og så kjørte vi av gårde mot Tromsdalen og gjorde oss klare for grottevandring. Stemningen i klassen var veldig god og de fleste gledet seg til en ny utfordring. Grotten vi skulle inn i var omtrent 70m lang og hadde en del trange passasjer. Vi ble delt inn i to grupper, hvor den ene gruppen skulle inn i grotten og den andre skulle gå og se på en foss i nærheten for så å bytte etter lunsj. Til tross for klaustrofobi hos noen av elevene, kom alle seg igjennom hele grotten til slutt! Veldig imponerende å være med på.

Vi tente bål, spiste lunsj og koste oss før det var tid for grottevandring for den andre gruppen. Den første gruppen gikk da til fossen med unormalt lite vann i, og den andre gruppen gjennomførte også grottevandringen med glans. Etter alle var kommet seg like hele ut igjen var alle så gjørmete at klærne måtte vrenges og legges i bagasjerommet. Klærne ble spylt med vannslangen utenfor skolen da vi kom tilbake. Alt i alt var det en veldig spennende utfordring, og mange som fikk testet grensene sine!