apply.png
Viva la ESPAÑA
Tur med hele skolen til Barcelona

Amazing Race, strikkhopp med klassen, seiling, padling, sol og varme.

arrow.png

28.september – AVREISE TIL BARCELONA. Vi fløy fra Trondheim ned til Barcelona, og for de som ikke har reist så mye var flyturen i seg selv en spennende opplevelse. Solnedgangen og utsikten over Barcelona i mørket var fantastisk. Når vi ankom hotellet i Calafell, ble vi delt inn på rom med 3-4 stykk for å bli bedre kjent.

29.september – AKTIVITETSDAG PÅ STRANDA. vi våknet til strålende sol og 28 grader. Vi bodde et kvartal fra stranda og byttet på følgende aktiviteter:
1. Byvandring rundt i Calafell, noen grupper gikk opp til Castell de Calafell med utsikt over byen. Sentrum var lite og lett å finne fram i og hadde det vi trengte; matbutikker, restauranter, minibank og noen små shopping butikker.
2. Vannaktiviteter, hvor vi byttet på å prøve katamaran, kajakk og stand up paddle board.
3. Strandaktiviteter der det var volleyball, frisbee og soling.

30.september – AMAZING RACE. Vi reiste hele gjengen med tog til Barcelona for å se den store nydelige byen. Vi hadde amazing race for å få se og bli kjent med byen, en fin og stor by med mye å se. Under amazing race skulle vi gå i grupper og finne frem til stipendiater som stod ved kjente landemerker, og utføre ulike spennende utfordringer underveis. Blant annet skulle vi ta kule bilder og lære den spanske nasjonalsangen.
Etter amazing race ble det også nok av fritid, hvor mange endte opp med å shoppe seg noe fint.
1.oktober- HUMAN TOWERS. Vi dro til Tarragona. På formiddagen skulle vi se oss rundt i gamlebyen. På ettermiddagen var det klart for human towers; en konkurranse i å bygge høye tårn med mennesker. Vi hadde lite forventninger, men de fleste lot seg imponere over tårn med 9 etasjer. I det vi begynte å miste litt interessen etter en times tid, begynte plutselig flere tårn å kollapse og vi fikk se noen veldig stygge fall.
2.oktober- LA SAGRADA FAMILIA. Vi dro inn til Barcelona for å få en guidet tur i La Sagrada Familia. På grunn av noe problemer med toget måtte vi dessverre droppe noe av opplegget på formiddagen. La Sagrada Familia er en basilika i Barcelona som ble tegnet av Antoni Gaudi. Vi fikk en fantastisk omvisning både utenfor og inni katedralen som fremdeles ikke er ferdig.
3.oktober – LINJEDAG – STRIKKHOPP. SEA startet dagen kl 08:00 med en to timers busstur, og ombord fikk vi vite at vi skulle strikkhoppe. Det var en helt fantastisk opplevelse for alle, og mange strakk grensene sine. Ventetiden var nervepirrende og mange gråt av nervøsitet. Etterpå skalv flere og lettelsen og smilene var ikke til å ta feil av. Utrolig stolt av alle disse tøffe menneskene som vi drar på tur sammen med.
4.oktober – FRIDAG med mange muligheter. Etter mange innholdsrike dager fikk vi endelig en fridag. Her fikk vi også inn litt av menydagen som vi egentlig skulle hatt tidligere: blant annet buldring/klatring, besøk på FC Barcelonas hjemmestadion Camp Nou og tur i akvariet. For resten ble dagen brukt til soling og shopping. På kvelden var hele gjengen samla til middag, quiz og kåringer.
5.oktober- HJEMREISE. Etter en lang og innholsrik uke i Barcelona, var det godt å komme hjem igjen til Bakketun. De fleste har blitt kjent med noen nye og blitt bedre kjent med de de hadde blitt kjent med allerede. Denne turen har vert en fantastisk reise med mange gode minner og nye erfaringer. De fleste fikk erfare at det kan være slitsomt å reise sammen med 91 forskjellige mennesker på tur.

sam_6300

3... 2... 1... BUNGEE!

instruktøren

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

En glad og fornøyd gjeng etter vel gjennomført strikkhopp. Veldig bra innsats av hele gjengen, og de som ikke hoppet var flinke til å heie fram medelevene. For en klasse!