apply.png
Longboard Mania
Kreativ kjøring på longboard i Volhaugen

Hvor vil du?

arrow.png

Etter en utfordrende dag i Åre var mange innstilt på å chille, men så godt som vi kjenner lærerne på SEA vet vi at fart og spenning kommer på agendaen. Longboard sto for tur der de fleste var spente på hva som ventet oss.

Dagen var fylt med latter og flow der mange tok skatinga til nye høyder. Noe av det vi snakket mest om i forarbeidet var å vurdere sitt eget nivå, men en dag uten oppskrapte kroppsdeler kom vi ikke foruten.

Etter mange morsomme turer nedover begynte elevene å merke melkesyren fra Åre. Lærer Steinar dro derfor i gang en kreativ kjørekonkurranse som la mer vekt på formasjon enn fart. Mange oppfinnsomme ideer gjorde at konkurransen utspilte seg til teambuilding.

Bildene taler for seg og longboardinga sto til all forventning!